Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Monsena
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Placi ceramice pentru fatade ventilate
Brand
Faveton
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ceramica reprezintă una dintre cele mai apreciate materiale folosite în placarea clădirilor. Aspectul cald şi plăcut pe care îl creează se îmbină cu avantajele oferite de sistemul de faţadă ventilată: izolare termică, montare precisă şi sigură, durabilitate crescută.

Monsena oferă soluţii verificate în placarea clădirilor, provenind de la Faveton, Spania. Cei peste 50 de ani de experienţă şi interesul în fabricarea unor produse pentru confortul vizual situează Faveton pe o poziţie înaltă pe piaţa faţadelor ventilate.

Plăcile ceramice Faveton sunt obţinute prin extrudare şi prezintă o gamă variată de culori, dimensiuni şi finisaje. În funcţie de aplicaţie, sistemele propuse sunt:

Ceram

Plăcile ceramice de tip Ceram sunt disponibile în formate de mari dimensiuni şi cinci înăţimi, cu 28 mm grosime. Suprapunerea îmbinărilor nu permite apei să pătrundă în termoizolaţie, îmbunătăţind performanţele tehnice ale clădirii. Pentru dezvoltarea faţadei se pot folosi substructurile de profile TIP SAH, SAC, SAF, SAV.

Bersal

Sistemul Bersal este recomandat pentru reabilitarea clădirilor. Plăcile au grosimea de 16 mm şi lungimi de până la 1200 mm. Utilizarea acestor plăci combină aspectul deosebit, dar şi simplitatea. Substructurile posibile de prindere sunt SAF si SAC (aluminiu şi oţel galvanizat).

Acqua

Faveton Acqua a fost proiectat atât pentru montajul pe verticală, cât şi pe orizontală. Această flexibilitate în instalare oferă efecte vizuale interesante, datorită modului diferit în care se refletă lumină. Faţadele prezintă un caracter special cu un plus de originalitate. Sistemul de montare compatibil este cel clasic, de tip SAH.

În plus, ceramica extrudată oferă un design unic/particular, imposibil de oferit prin alte procese de fabricare. Faveton produce o gamă largă de parasolare şi elemente speciale ce acoperă nevoile de bază ale proiectelor, precum şi de adaptare ale elementelor la plăcile ceramice cu întregul design architectural.


Persoane de contact :

Mihai Brad: 0741.117.453
Jeni Iuhasz: 0744.137.838
___________________________________

Monsena este furnizor de solutii speciale pentru fatade ventilate si acoperisuri faltuite.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura