Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Monsena
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Placi HPL pentru compartimentari interioare/partitii toaleta
1600 lei
Brand
Formica
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma Monsena ofera HPL Compact de interior pentru partitii cabine de toaleta/ compartimentari interioare avind ca furnizor Compania Formica, unul dintre cei mai importanti producatori de laminate din lume.

Placile HPL Compact de interior reprezinta o categorie multifunctionala de HPL fiind panouri rigide, omogene, cu doua fete decorate si cu o rezistenta mare la impact si umiditate.

HPL Compact de interior este un material impermeabil, ideal pentru aplicatii care necesita, rezistenta la solicitari mecanice precum cabine de toaleta si dus, scoli, spitale, birouri, stadioane, spatii comerciale, mediul de afaceri, baruri, restaurante, transport, etc.

Dimensiune placi: 3660 mm x 1525 mm.
Grosime: 12 mm.

Culori disponibile pe stoc: din Gama Colors, textura mata. La cerere se pot furniza toate culorile din gama Formica Collection Washrooms (vezi Catalog Formica).

Pentru partitii/ cabine de toaleta durabile, dar si estetice sunt necesare accesorii de top. Va oferim seturi complete de accesorii inox pentru compartimentari.

Aceste accesorii din inox sunt unanim considerate ca fiind cele mai potrivite acestei aplicatii. La cerere va putem oferi si accesorii din aluminiu sau nylon.

Monsena vine in ajutorul dumneavoastra cu toate serviciile necesare pentru finalizarea unui proiect si in ceea ce priveste acoperirea si crearea suprafetelor in aplicatiile de interior.

Laminatele HPL Formica pentru mobilier sunt folii decorative ce se caracterizeaza printr-o planeitate foarte buna, sunt usor de prelucrat,curatat si intretinut. Foliile cu grosimi intre 0,7 si 1,3 mm se aplica prin lipire pe un suport rigid care poate fi PAL, MDF, OSB, lemn, etc., iar materialul obtinut se foloseste intr-o gama foarte larga de aplicatii: mobilier (blaturi si fronturi de bucatarie), usi, lambriuri de interior, placari de stilpi sau coloane, amenajari de locatii publice sau spatii de recreere, interioare de trenuri, avioane, laboratoare etc.

Persoane de contact:;
Mihai Brad 0741.117.453.
jENI iUHASZ 0744.137.838

Informatii despre produsele, solutiile si serviciile Monsena, precum si imaginile unora dintre proiectele noastre pot fi gasite pe www.monsena.ro.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura