Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Monsena
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aluminiu compozit
Brand
ALUCOSUPER
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aluminiul este un material intens folosit în arhitectura modernă. Soluțiile furnizate cu acest tip de material intenționează să acopere atît proiecte mari, cu cerințe stricte de performanță, cît și proiecte mai mici care necesită flexibilitate în găsirea alternativelor.

   Plăcile de aluminiu compozit ALUCOSUPER sunt materiale compozite cu două fețe din aluminiu și un miez din polietilenă sau mineral pentru varianta FR. Tabla este vopsită în minim două straturi (PVdF, poliamidă, poliester), peste care se aplică un strat de lac protector. Plăcile Alucosuper se livrează atît în variantă standard, cu miez de polietilenă, cît și în variantă FR (clasa de foc A2).
   Materialul este agrementat în România. Acesta s-a impus printr-o calitate constantă de-a lungul celor 10 ani de cînd este folosit intensiv pe piața românească, de la fațade de mari dimensiuni pînă la aplicații minore: glafuri, casete, totemuri etc.
   Plăcile Alucosuper se comercializează cu următoarele grosimi și dimensiuni standard:

• Plăci ALUCOSUPER de 3 mm grosime, 1500 x 3050 / 4050 cu foițe de 0,21; 0,25 sau 0,3 - lăcuit PE;
• Plăci ALUCOSUPER de 4 mm grosime, 1500 x 3050 cu foițe de 0,3 sau 0,5 - lăcuit PVDF.

   Pe lîngă aceste două variante de grosimi disponibile uzual, putem aduce la comandă plăci de 5 și 6 mm grosime, cu lățimi maxime de până la 1525 mm și lungimi de 6000 mm într-o gamă variată de culori RAL sau imitație de lemn precum și varianta anti-scratched.

   Aluminiu solid  reprezintă un alt material promovat de Monsena. Pentru garanția calității și pentru ușurința utilizării, firma Novelis furnizează o gamă largă de aliaje de aluminiu sub formă de role și plăci vopsite din fabrica prin procedeul “coil coating”. Suprafata acestor plăci este protejată pe o fată prin vopsire în diferite sisteme de lăcuire (PVdF, poliamidă, poliester), iar pe verso este tratat cu lac transparent.
   În funcție de cerințe, materialul se livrează în:
• Plăci, cu grosimi cuprinse între 1 mm – 3 mm, lățime maximă de 1500 mm și lungimi de pînă la 6000 mm;
• Role de 600 mm lăţime (standard) şi 0,7 mm grosime.
   Aliajul utilizat se alege în funcție de tipul aplicației: pentru fațade se preferă aliajele cu rigiditate sporită, în timp ce pentru acoperișuri se cere maleabilitate pentru prelucrarea prin fălțuire. În afară de construcții, alte domenii care utilizează în mod frecvent aluminiul prevopsit sînt: placări ignifuge în metrouri, containere, carosări auto, plăcuţe de identificare, plăcuţe gravate, carcase etc.

Persoane de contact: Jeni Iuhasz 0744.137.838;
                                         Helga Pohl 0742.105.547.

Informații despre produsele, soluțiile și serviciile Monsena, precum și imaginile unora dintre proiectele noastre pot fi găsite pe www.monsena.ro.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura